Årets første store plagg er ferdig.

Logg ut
Gå til innhold

Årets første store plagg er ferdig.

Chris-Ho.com
Published by Chris i Håndlaget · 28 januar 2018
Her går tiden raskere enn jeg klarer å henge på om dagen - som vanlig...
Men omsider er årets første litt større plagg ferdig.
Denne har jeg egentlig laget til meg selv, men nå som den er ferdig ser jeg at jeg nok kunne hatt den noen masker videre, siden den er ment mer som en litt sånn løs og ledig genser jeg kan slenge på meg på litt sånne avslappede dager .

Den passer altså min str. 42, men hadde nok vært penere på en i en mindre str. 42 eller kanskje aller helst en str. 40, siden den er sånn ca. 103 cm i vidden, ellers er den ca. 66 cm lang og ermlengden er ca. 52.
Så hvis noen ønsker å kjøpe den, så er det bare å gi meg beskjed.

Forøvrig er den i en anvendelig mellomgrå farge med hullmønster over det hele og litt enkelt mønster/striper i rosa og hvitt - og den har heklede kanter både nede på bolen, ermene og langshalsen.

Den er strikket på pinner 3,5 i garnet Adore (60% alpakka og akryl).
Normalt styrer jeg unna garn med såpass mye akryl i, men dette garnet er bare så mykt og deilig at jeg bruker det med glede både titt og ofte når det faller seg sånn.


For de som ikke har fått det med seg, så har jeg også laget oppskrifter på ett lite tilbehørssett i garnet Lima, og oppskriftene til disse fins her og er gratis til eget bruk. Settet består av tre frittstående oppskrifter - en for lue, en for skjerf og en for pulsvantene/torgvantene, og jeg har kalt serien "Helt enkelt" - nettopp fordi de er relativt enkle og raske å strikke uansett om du er erfaren eller nybegynner innen strikking.

Siden dette var alt for i dag, så ønsker jeg dere alle en deilig avslappende dag og ei herlig, kommende ny uke med masse kos og glede!0
Kommentarer
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0