google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Årets første store plagg.

Gå til innhold

Årets første store plagg.

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 08 jan 2017
Tags: Jakkekåpestrikkehekleullgrå
Det føles deilig å være skikkelig i gang igjen på nyåret, selv om denne  egentlig er ett slags bindeledd mellom 2016 og 2017, da den ble påbegynt  i romjulen.
Med ett passe antall deilige og myke nøster i ull i grå  sjatteringer, satte jeg i gang med å formgi det som skulle bli ei lang  jakke/kåpe etter ett ønske der jeg fikk noen grove detaljer over hvordan  den i hovedtrekk skulle bli, ellers hadde jeg frie tøyler underveis.

Alltid  spennende om jeg klarer å innfri når jeg setter i gang, men jeg lar meg  sjelden skremme og tenker at: " Blir det ikke godt mottatt - så tar jeg  den selv eller finner noen andre den kan falle i smak hos".

Siden  dette skulle være av den knappeløse typen og er relativt enkel i  fasongen, så fant jeg ut at jeg skulle ha heklede kanter som ramme på  det hele og for å gi det litt ekstra fasthet og stødighet.

Den  ble faktisk ferdig for omtrent 5 dager siden, og siden den forsvant  omtrent med en gang den var tørr etter vask, så har jeg ikke fått tatt  bilde av den før nå.

Men nå er også dette gjort  og jeg kan glede meg over at årets første store prosjekt er vel  gjennomført og jeg håper det blir maaange flere før 2017 ringes ut.


Neste prosjekt nå er å gjøre ferdig nok ei oppskrift innen hekling,  samtidig som jeg også er i gang med ett nytt litt større prosjekt.

Må jo alltid ha noe å henge fingrene i - ikke sant?

Vel, uansett så koser jeg meg masse i det nye året og håper at dere gjør det samme!

Før  jeg tusler meg tilbake til mine små og store puslerier, ønsker jeg dere  alle en flott søndag og håper dere har ei herlig, ny uke foran dere!
Og så er nok jeg tilbake med neste prosjekt om ikke så alt for mange dagene. Kos dere!




0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0