google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Fra sommerens "synder" til høstens siste.

Gå til innhold

Fra sommerens "synder" til høstens siste.

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 08 okt 2017
Tags: hekleskjerfjakkesjalsilkealpakkabomullgråbrungullhåndlaget
Noen ganger når ting går rett ut og i bruk etter at det er ferdig, så hender det at jeg helt glemmer å vise det her inne...
Men det er aldri for seint å hanke seg inn, så med litt ekstra jobbing og innsats så vips - ble den integrert med de to nyeste ferdigstillelsene.
Faktisk så passer det veldig bra, siden alle er heklet.
Den gjenglemte er denne grå jakken heklet i bomull. Den er utrolig stilig på og kan brukes til omtrent hva det skal være - og den blir faktisk brukt masse også.

Og så var det de to andre i brunt og gull da.
Her er det brukt tyyynt garn i silke og alpakka sammen med en tynn effekttråd i gullfarget - noe som gir en helt herlig effekt.
Skjerfet er utrolig lett og dekorativt og har fått en liten heklet og gullfarget blomsternål som fungerer både som ekstra dekor og også kan holde skjerfet sammen slik man ønsker.

Sist men ikke minst - sjalet.
Det kan brukes over skuldrene som ett vanlig sjal selvfølgelig, men siden det er så tynt og lett, er det også utrolig lekkert som skjerf dandert og knyttet på forskjellige måter, så her er det variasjonsmuligheter.
Sjalet vil bli å finne i dameavd. og skjerfet i av. for tilbehør, for de som lurer på det.

Siden jeg nå liksom er litt i rute med oppdateringer av min produksjon - altså - det jeg har husket da...
Vel, så er jeg omsider i gang med det noe større arbeidet jeg har liggende på en liten hvilestund - kan jeg vel kanskje kalle det... Altså, der har det ligget med jevne mellomrom gjennom flere andre prosjekter fordi det er i ett så tynt garn, det er svart og går litt smått liksom, men nå skal jeg virkelig gjøre meg hard og få sluttført det i løpet av ikke alt for lang tid - tenker jeg...
Når det er gjort, så blir det ganske sikkert ett nytt innlegg her inne vil jeg tro, men enn så lenge får dere kose dere masse fram til jeg dukker opp med ett nytt innlegg igjen. Nå får jeg jobbe litt igjen..




0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0