google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Del 2: Skal bare - rydde...

Gå til innhold

Del 2: Skal bare - rydde...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · onsdag 05 okt 2022
Tags: tøflerresterullhåndsømprototypehåndlaget
Som nevnt i forrige innlegg, så ville det komme mer i denne "Skal bare... rydde" serien og her kommer altså nr. 2
Hvor mange det blir med tid og stunder - tja, det gjenstår å se alt etter hva jeg finner og når jeg får ånden over meg?
I dag tar jeg for meg en arvet rest med nydelig ullstoff og dette er bare en prototype egentlig, for den skal få litt mer justeringer og tilpasninger etter hver siden jeg har igjen mer av stoffet :)
Siden kjøpetøflene mine begynte å synge på siste verset og jeg hadde innsett for lenge siden at det nok var på tide at de tok sine siste steg med mine føtter, så dukket det opp en plan om at jeg like godt kunne lage de selv.

Utstyrt med ei reklameavis og en penn tegnet jeg opp foten min på dette og klippet det ut før jeg tenkte meg fram til sånn cirka hvordan overdelen måtte være og tegnet inn denne - og klippet ut.

Disse ble løslig lagt på dobbelt stoff og klippet ut.
Utstyrt med rødlilla ullgarn for kontrastens skyld og ei stoppenål - satte jeg i gang med å sy delene sammen.

Resultatet? Jepp, det ble deilige, lett og varme tøfler som garantert vil holde føttene mine varme gjennom vinteren og de ser akkurat passe rustikke ut for meg :)
Bare jeg får tid skal jeg som sagt justere malene litt for at de skal sitte enda bedre på og da vil jeg etter hvert ha flere par slik at jeg alltid har noen tilgjengelig selv om noen skulle være til vask :)

For alle dere som enten er opptatt av gjenbruk, spare penger eller kanskje helt enkelt ikke har råd til å kjøpe alt - eller kanskje en kombinasjon av flere av disse? Vel, ta en titt i skuffer, skap, hør med familie og venner eller ta en tur på loppemarkeder - det fins alltid noe som kan gjenbrukes et sted og da er veien kort og enkelt til å få seg så godt som gratis tøfler eller annet man måtte trenge ;) Her kan det jo brukes alle typer stoffer enten det er ei gammel dongeribukse eller kanskje en genser eller ei jakke som har gjort nytten i "sitt forrige liv", men kan leve videre som noe annet.
Det beste er at dette er koselig å holde på med og sparer både miljø og lommebok :)
Uansett - nå får jeg se å komme i gang med flere prosjekter og på vei tilbake til dem - ønsker jeg dere alle noen knallfine høstdager med masse kos!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0