En oversikt over nettbutikken

Forside nettbutikk - Chris-Ho.com Forside nettbutikk

Forside nettbutikk - Chris-Ho.com

Logg ut
Gå til innhold

Forside nettbutikk

Logg ut


- Som en "rød tråd" trekker den seg gjennom livet, og etterlater seg masse både vakkert, rart, sært, spesiellt, varmt, nyttig, lekent, lunt og masse annet.

- Men det er bare det at den "røde tråden" er ikke alltid rød, den kan være i alle regnbuens farger og i mange kvaliteter.

- Den vil på ett eller flere vis kunne glede ung som gammel - uansett kjønn - være seg hverdags eller fest - den er alltid best.

- En stille stund med med pinner, nål, garn og tilbehør - senker skuldrene og gir rom for en fristund uten hverdagens mas og tjas.

At livet kan by på så mange enkle gleder - det er jo helt enkelt en fryd som må nytes så ofte som mulig!Velkommen til nettbutikken fylt av oppskrifter og håndlagede produkter for de som ønsker  unike produkter.kortreiste produkter laget i Norge.noe ikke alle har, da det meste lages i kun ett eksemplar.


Ett lite utvalg av hva som er i butikken fins i bildeviseren til høyre.
Det fins mye mer i de forskjellige avdelingene - både ferdige produkter og også egen avdeling med oppskrifter for de som vil lage selv.

Butikken er oppdelt i avdelinger, for å gjøre det litt mer oversiktlig å finne fram.
Ellers er det også mulig å bruke søkefeltet hvis det er noe spesiellt du er ute etter.
Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken lengre ned på siden.
Mange takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake!
Gjestebok:
comments powered by Disqus
Opphavsrett til åndsverk.

Alt her inne er underlagt loven til opphavsrett om åndsverk, noe som betyr at det ikke er lov å kopiere bilder, tekst, produkter og layout i følge loven uten tillatelse.
Ved eventuelle spørsmål, bruk kontaktskjemaet i undermenyen for nettbutikkfanen.
Tilbake til innhold