En oversikt over nettbutikken

Forside nettbutikk - Chris-Ho.com Forside nettbutikk

Forside nettbutikk - Chris-Ho.com

Logg ut
Gå til innhold

Forside nettbutikk

Deilig topp i bomull.
490,00 kr
Legg i handlevognen


- Som en "rød tråd" trekker den seg gjennom livet, og etterlater seg masse både vakkert, rart, sært, spesiellt, varmt, nyttig, lekent, lunt og masse annet.

- Men det er bare det at den "røde tråden" er ikke alltid rød, den kan være i alle regnbuens farger og i mange kvaliteter.

- Den vil på ett eller flere vis kunne glede ung som gammel - uansett kjønn - være seg hverdags eller fest - den er alltid best.

- En stille stund med med pinner, nål, garn og tilbehør - senker skuldrene og gir rom for en fristund uten hverdagens mas og tjas.

At livet kan by på så mange enkle gleder - det er jo helt enkelt en fryd som må nytes så ofte som mulig!Velkommen til nettbutikken fylt av oppskrifter og håndlagede produkter for de som ønsker  unike produkter.kortreiste produkter laget i Norge.noe ikke alle har, da det meste lages i kun ett eksemplar.

Gullklumpen lue
Oppskrift på strikket lue str. 0 - 12 mnd.
Gullklumpen sokker
- oppskrift på enkle strikkesokker til de minste.
Gullklumpen babyteppe
- oppskrift på strikket babyteppe.
Opphavsrett til åndsverk.

Alt her inne er underlagt loven til opphavsrett om åndsverk, noe som betyr at det ikke er lov å kopiere bilder, tekst, produkter og layout i følge loven uten tillatelse.
Ved eventuelle spørsmål, bruk kontaktskjemaet i undermenyen for nettbutikkfanen.
Utvalg av siste utsolgte produkter
Gjestebok:
comments powered by Disqus
Tilbake til innholdet