google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Fargerik og sikker i høst/vintermørke.

Gå til innhold

Fargerik og sikker i høst/vintermørke.

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · torsdag 15 okt 2020
Tags: veskenettdongribomullforetuforetreflekssømunikadesignhåndlaget
Nå som høstmørket er i ferdd med å senke seg, så har jeg tenkt at det kanskje kan være lurt med litt ekstra sikkerhet i form av refleks.
Litt glade farger er vel også noe som kan skape litt glede på dunkle dager, så da ga jeg meg like godt i kast med dette herlige stoffet i glade fargestriper.

Denne har fått hanker av gule bånd, en utenpålomme fra en dongribukse - som igjen har fått påført refleks slik at man er sikker på å alltid ha med seg refleks når man er ute på en handletur etc.
Denne vesken/nettet er i bomull og er uforet.


Gjenbruk er jo alltid en god ting og jeg har vel alltid vært glad i det og gjenbruker/redesigner relativt ofte ting og tang når det passer slik.


Nettopp derfor har også de neste to veskene blitt til i en blanding av nettopp gjenbruk sammen med nye materialer.
Denne vesken har fått deler av en svart bomullsbukse i overkant og et retro (men "urørt") stoff i svart og beige små ruteri nedre del og langs kanten oppe.De korte hankene har en blomstrete overside og svart underside i tillegg er fins en beige/naturfarget og avtagbar skulderrem. I den ene ringen til skulderremen er det festet en karabinkrok med nøkkelring slik at man enkelt kan sikre nøklene slik at de ikke ramler ut.
Her er det festet på refleks både foran og bak langs skillet mellom det svarte og det smårutete stoffet - samt i form av dekorative hjerter og "lyn" på lommene både foran og bak.

Både denne og den neste vesken er foret med det avbildede stoffet.


Neste veske er sydd i mørk blå dongeri.

Dette er også gjenbruk.
Denne har fått stripete hanker (samme stoff som i den fargeglade vesken) og en blonde langs kanten.
Et rødt hjerte er klippet til og har fått "jobben" som en artig liten utenpålomme - denne har igjen blitt dekorert med refleksstjerner og hjerter.


Alle disse vil bli tilgjengelig i nettbutikken.
Det var visst alt jeg hadde i dag, men jeg er nok snart tilbake med flere nyheter om ikke så altfor lenge, for nå har jeg så masse i tankene som snart bare MÅ ut og da må jeg vel finne litt tid da?

Enn så lenge ønsker jeg dere alle noen flotte høstdager og jeg håper dere tar dere tid til masse kos og avslapping oppi travle hverdager!  0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0