google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Fornyelse av et slitent og grelt bad...

Gå til innhold

Fornyelse av et slitent og grelt bad...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Diverse · tirsdag 10 sep 2019
Tags: badoppussingmalingfornyelseoppgraderinginnredning
Heimen trenger sårt litt nensom pleie og oppgradering etter å ha blitt vel brukt i mange tiår...
I fjor sto kjøkkenet for tur (eget innlegg om dette lenger tilbake i bloggen) og i år ble det badet, så nå er det bare resten igjen.

Siden badet skulle være mest mulig operativt under prosessen, så ble det mye flytting fra ene enden til den andre og også lagring rundt i etasjen for at det hele skulle gå opp på en best mulig måte.
Men jammen gikk det ganske greit og vannet var bare koblet fra en times tid eller så når underskapet med kran og avløp skulle kobles om - og det var utrolig deilig.


Etter >>>>>>>>

Hele badet er malt i to strøk og i en fargedeling på tre farger. Tak og lister i hvitt, oversiden av delingslistene på veggen er malt i en delikat lys gulfarge og den nedre delen i en lys grønn farge. Gulvbelegget har vi beholdt siden det er i bra stand bortsett fra at det har gulnet litt her og der.
Badekaret har også blitt stående inntil videre siden det er fullt brukbart og fint holder til vi finner ut at det bare må byttes eller noe...
Panelovnen er blitt kastet ut og i stedet har vi montert to varmende og nyttige håndkletørkere som vi regner med vil gi akkurat den lille "lunken" vi trenger der inne.
Nye gardiner måtte selvfølgelig til for å forsterke følelsen av at vi nå har tatt skrittet inn i en ny epoke på baderomsfronten og da passet jeg på å handle på halv pris ;)
Baderomsinnredningen (speilskap med lystopp, underskap med vask og høyskap) er kjøpt brukt for den nette sum av kr 1.000,-...
Kranen vi hadde fra før ble flyttet over på den "nye" innredningen, men vi kjøpte til noen nye rørdeler for å sikre at de var i orden.
Badet har fått hele 7 kontakter for våtrom, så nå er det plass til alt vi måtte trenge å koble til strøm og når vi trenger det.
Nå er altså badet skinnende nytt og friskt til den nette sum av ca. kr 7.000,- og en del timers intenst arbeide :)Nå som det meste av opprydding og vasking etter sjauen er unnagjort, er det bare å kose seg og nyte det hele framover.

Men altså - det er fullt mulig å pusse opp uten å ruinere seg fullstendig med masse unødvendig gjeld etc., for det fins så masse pent brukt som fint kan få lov til å leve i maaange år framover og med en god porsjon egeninnsats kan man gjør masse for nesten ingen ting ;)

Har dere spørsmål etc. om dette, så er det bare å legge igjen en melding og jeg svarer så raskt og godt jeg kan :)

Nå må jeg komme i gang med litt mer arbeide, så jeg ønsker dere alle ei flott uke og håper dere tar dere tid til å kose dere og ikke bare stresse og mase!0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0