google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Gjenbruk...?

Gå til innhold

Gjenbruk...?

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Diverse · fredag 25 okt 2019
Tags: gjenbrukstøvlerstøvletterskinnsemsketvasket
Jeg er en av dem som ikke har like lett for å kvitte meg med alt, siden en del ting kanskje kan komme til nytte en dag...
Disse to parene med støvler er et godt eksempel på det. De har fulgt med meg i nærmere 40 år og ble veldig mye brukt da de var nye, mens de seinere årene bare har blitt brukt sånn litt innimellom når det har passet sånn - på en måte.
Siden det nå er veldig mye spesielt gult i motebildet, så fant jeg ut at det kanskje var på tide å bruke dem litt mer igjen, men de var liksom veldig merket av at de var brukt mye i slaps og søle, så de viste seg liksom ikke helt fra sin beste side lenger...Vel, da fant jeg ut at en skikkelig vask var det som trengtes, så jeg heiv begge parene inn i vaskemaskinen. Maskinen ble satt på 30 grader, sentrifugen på 800 omdreininger og en god slump med grønnsåpe havnet i maskinens kammer.
Etter endt program var jeg ganske spent da jeg tittet inn i maskinen for å ta dem ut. De grå så jeg med en gang at var blitt veldig bra, så de fikk henge i skapet til de var helt tørre, men de gule var jeg ikke fornøyd med og kastet inn igjen for en ny runde. Denne gangen på 40 grader, men fortsatt med samme sentrifugehastighet som sist. Over sees parene mens de henger til tørk og de er veldig mørke fordi de er våte. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder av dem før jeg slengte dem i maskinen, men begge parene hadde masse skjolder, mørke partier og bar skikkelig preg av å være mye brukt i all slags vær..
Disse grå som klarte seg med en vask - ble overraskende jevne og fine når de var ferdig tørket, så jeg er veldig fornøyd :)
De gule er også godtatt nå selv om de ikke er blitt helt perfekte. Jeg ser heller ikke bort fra at disse vil få flere turer i maskinen etter hvert, for de er helt klart fortsatt ikke klar for å havne som fyllstoff på søppelfyllingen - og det gleder meg :)
Jeg elsker nemlig ting som har god nok kvalitet til å holde lenge.
Men nå har jeg sagt mitt for i dag og før jeg avslutter så ønsker jeg dere alle ei flott helg og håper dere tar dere koser dere og tar vare på hverandre!0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0