google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Helenes nye antrekk.

Gå til innhold

Helenes nye antrekk.

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 03 mar 2019
Tags: dukkegenserluesokkerpelsduskstrikketairalpakkahåndlagetdesign
Endelig har jeg faktisk tatt meg tid til å ikke bare fotografere noe av det nyeste jeg har laget, men også til å lage et blogginnlegg...
Noen ganger tar ting liksom litt lengre tid enn andre...
I dag vil jeg vise dere lille Helene dukkebaby sine nye vinterklær.
Helene har ligget lagret bort i flere år siden dukkemammaen ble så stor at hun ikke hadde tid og lyst til å stelle mer med henne, men så dukket hun plutselig opp i min humommelse og jeg bare måtte finne henne fram igjen for å lage litt klær til henne.
Med ett par nøster til overs av dette skogrønne garnet Air, så fant jeg ut at det sikkert kunne passe bra til en liten genser, lue og sokker til denne søte lille dukken ;)
Jeg startet med genseren og fant ut at jeg ville ha en enkel vrangbord og deretter ville jeg ha litt enkelt strukturmønster og luftig hullmønster.
Ermene fikk hullmønster og vrangbord.
Luen har også fått både hullmønster, vrangbord, glattstrikk og også en liten håndlaget pelsdusk.
Og til slutt ble det et par helt enkle sokker med litt lang vrangbord.

Siden lille Helene er bare ca. 50 cm høy, så var det ern ganske raskt og enkel jobb å lage dette settet, så jeg tror nok at det etter hvert vil bli laget flere slike små plagg etter hvert som det dukker opp litt passende garn i lageret mitt :)

Dette får greie seg i dagens innlegg, så får neste ferdige produkt komme i et siden.

Nå som bollene er bakt og klare for servering med både krem og litt annet, kan jeg nå ta meg en liten strikkepause før jeg må "jobbe" litt igjen.

Så med dette ønsker jeg dere alle ei god ny uke og håper at dere tar dere tid til å kose dere litt innimellom slagene også!0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0