google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Litt oppfriskning i sofakroken.

Gå til innhold

Litt oppfriskning i sofakroken.

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · tirsdag 28 nov 2017
Tags: heklebrikkeglassbrikkerbomulllillagull
Hva det ene er i stand til å dra det andre med seg...
Her startet  det med ett forsett om å rydde litt i stua, for så å dra med seg en  fornyelse av sofaene - og vips - så tumlet det inn litt flere ideer til  fornyelser som kanskje kunne trenges.

Etter å ha hatt bare litt bordpynt i form av en blomst og/eller noe  med lys i, så meldte plutselig lysten på noen tekstiler i tillegg  igjen.
Altså - jeg har vel egentlig mer enn nok av forskjellige varianter på lur, men det er nå rart med noe nytt.
Vel, i ryddeprosessen ramlet jeg over ett nøste tynt, lilla heklegarn, så da var ikke valget så innmari vanskelig.
Vips - så var alle andre prosjekter satt på vent for å lage noe nytt sporenstreks.
Etter noen timer intenst arbeide med litt opprekking av noen masker og omganger nå og da, så ble det ei passe stor brikke.

Med ett gammelt bord som definitivt trenger litt ekstra pleie og  beskyttelse, så satte jeg like godt i gang med noen litt store og gode  glass/krusbrikker. Dette er noe jeg egentlig aldri helt har skjønt  vitsen med - merkelig nok. Men faktisk er det veldig praktisk for å  slippe skjolder og merker på bordet. Dette er det nok flere som har  skjønt, for jeg har bare lagt de i en haug på bordet klar til bruk -  helt uten å si noe som helst om at de må brukes under glassene og  krusene som brukes, men like fullt er de faktisk blitt ett selvfølgelig  følge av glass og krus som settes på bordet - selv av ungdommen.

Men  nå får det være nok for i da, for jeg har flere prosjekter som ikke  klarer å ligge i ro på gang, så dere får ha ei flott uke med masse kos!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0