Når prosjektene står i kø...

Logg ut
Gå til innhold

Når prosjektene står i kø...

Chris-Ho.com
Published by Chris i Håndlaget · 8 november 2020
Tags: strikkehekletovenålefiltevottersokkerteppeullmerinobomull
Nå om dagen går det til tider noen kuler varmt her i kosekroken - for det er så mange ideer og prosjekter som står i kø i håp om å bli til noe.

Nettopp av den grunnen legger jeg kun inn et samlebilde av noen av prosjektene i dag, så får de heller få lov til å "skinne" litt hver for seg seinere når de har fått litt mer finpuss...
Som dere ser er det vottelaging på gang - og selv om disse er av strikket og tovet materiale (gjort av meg selvfølgelig), så er de klippet ut av det tovede produktet for så å bli sydd røft sammen og dekorert med nålefilting på frihånd.
Dette blir votter nesten litt etter Pippi Langstrømpemodellen - for hvert par har to forskjellige votter selv om de er laget fra samme tovastykke.
Dette kommer helt enkelt av at jeg liker å utnytte mest mulig av materialene + at nålefiltingen foregår helt på frihånd og etter impulsmetoden.
Livet skal ha rom for litt sprell og moro ;)
Videre er jeg i gang med noe som er tenkt å bli en liten enkel serie for de aller minste og planen her er både oppskrifter og produkter som forhåpentligvis vil bli tilgjengelig i nettbutikken etter hvert.
Men for at dere ikke skal tro at jeg har gått helt under jorden i disse virustider, så byr jeg på en liten smakebit av noe av det jeg har på gang for tiden :)
I tillegg til dette - så har jeg noen syprosjekter på gang også, så jeg kan vel trygt si at jeg ikke kommer til å kjede meg med det første... :D

Med denne lille oppdateringen ønsker jeg dere alle ei flott, ny uke og håper dere klarer å slappe av og nyte livet slik det er.
Kos dere masse alle sammen!comments powered by Disqus
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0