Politikere og klima... - Fra kosekroken - Chris-Ho.com

Handlekurv
SiteLock
SiteLock
Logo
Gå til innhold

Politikere og klima...

Chris-Ho.com
Publisert av: i Diverse ·
Tags: Klimamiljøpolitikk
Sitter her med lettere bakoversveis og lurer på hva som egentlig kreves for å bli politiker?
Uansett hvordan jeg vrir og vender på det, så ender jeg opp med det samme.
Har du ett stort ego og en sterk vilje til å mele din egen kake og ønske om å komme deg fram her i livet (rampelyset), er du godt på vei.
Har du i tillegg en ekstra dose arroganse og masse av hva vi her i huset kaller "nullstoffer" i topplokket, så er du så godt som garantert å slippe til.
Antagelig derfor jeg har holdt meg langt unna denslags, for jeg føler at om ikke lavmålet er nådd, så er det neimen ikke langt unna...
Svaret på alle klimaproblemer er avgifter, avgifter og avgifter - og vips - om ikke annet så er iallefall folkets lommebok tom.
Folk flest vil faktisk ta vare på klimaet og gjør faktisk ofte så godt de kan, men noen ting er det nesten umulig å gjøre noe med hvis ting ikke blir tilrettelagt.
Bor man ikke midt i bykjernen, så kan man som oftest se langt etter gode kollektive erstatninger for den "forferdelige" bilen, men selvfølgelig kan vi jo bure oss inne og la være å reise på jobb, slutte å reise til butikken for å handle etc., så er de fleste problemer løst!
Vi vil ikke ha en inntekt, men det trenger vi jo ikke siden vi ikke kommer oss ut for å få handlet inn det nødvendige etc., og enden på det hele er at vi vel at beboelser utenfor kjerneområdene ender opp som "likkister" - og vips - så er vi færre til å forurense.
Noen ganger lurer jeg på hva som egentlig foregår oppe i toppen på noen av de mest tåpelige politikerene? Er de overhodet i stand til å tenke en full tankerekke til ende? Fins det noe som helst av praktisk sans der inne i det hele tatt?
For det de oppnår hos en del av oss, er å framstå som - ja, nettopp det jeg skrev sånn omtrent øverst i innlegget + sutrete unger som skal ha viljen sin for enhver pris for å oppveie at de vel snart ikke har velgere igjen.... Jeg tør faktisk å påstå at de fleste velgere er i stand til å foreta tiltak som faktisk hjelper hvis de får muligheten til det og attpåtil har såpass igjen i lommeboka etter alle skatter og avgifter, at de kan investere i små ting som kan gjøre en forskjell. Problemet er at disse nullstoffhodene er mer interessert i pengene enn i at det virkelig skal gjøres en forskjell, for de har ingen nyttige forslag til tiltak som gjør noe med problemene. Neida, pengene skal bare inn i den totale sløsekassa, slik at de kan fortsette å leke "store karer" på andres bekostning. Men er det slik vi vil ha det? Ikke jeg iallefall, for jeg liker å ta grep og tilpasse tiltakene etter mitt liv og levende der jeg finner det nødvendig.
Ja, jeg kjører bil, men for å forurense minst mulig, så har jeg det jeg kaller oppsamlingsraid og gjør det som raskt kunne blitt både 2, 3 og 4 turer , om til 1.
Nei, kjære politikere - dere er nok ikke så voldsomt hverken kjære eller beundringsverdige for oss vanlige folk, dere er vel heller forundringsverdige, da vi faktisk ikke skjønner hvilke verden dere befinner dere i overhodet. En ting er helt klart - dere lever ikke ute i det virkelige liv med alt av godt og vondt det medfører!
Oppfordringen er derfor - kom dere ut av "broilerfabrikken" og få dere ett ordentlig liv utenfor boblen! Etter noen skikkelige runder med livets harde realiteter og hverdagslogistikk - da kan dere igjen prøve dere i politikken. Men enn så lenge - lytt iallefall litt nøyere til velgerne, for mange av oss er møkk lei av deres totale mangel på virkelighetsoppfatning og praktisk tankegang. Og for guds skyld - ikke tro at det er kun dere som har alt vettet og derfor må ta ansvar for oss vanlige - vi klarer det selv - og veldig ofte mye bedre enn det dere driver å roter med!

Og med det håper jeg dere snart tar til vettet og bruker hodet for en gangs skyld!
At små partier skal bryte forhandlinger som furtne unger fordi de ikke får ting som de vil - det står det sletts ikke respekt av! Livet består faktisk av å gi og få, men en som stiller for fåtallet, kan ikke regne med å få gjennomslag for alt de ønsker, for da er de sletts ikke for hele folket, men kun noen få - og kanskje aller helst seg selv og noen få likesinnede venner! Skam dere!!!
Hilsen ei som er dyktig lei av helt total uaskseptable holdninger og handlinger!comments powered by Disqus
Siden lagres hos:
Siden lages med:
Sider å se nærmere på:
Siste på FB:
Norsk Kreativ Design:
Clouds:
hovne middag strikk enkelt kylling påske prismer helse fletter krukker Windows plast interiør verdi Sørum poncho eple grå frø saus mineraler Jakke nett god gull naturell Barbie mandel duk hvit antioksidanter smetteskjerf langpanne gjærdeig varm glass tøfler frukt blomsterbed drops hjem kjole kakigrønn mohair trøbbel Gjenbruk Plommer veske kake myk stuing nøtter sunn sur vår oppskrift snøkrystall peeling Julekurv pus dongri lue Tann kortreist formet hekle bær solbrenthet redesign fleece hudpleie siste tørket hus miljø økologiske stjerne stearinlys blomster planter skjørt okergul sjokolade skjerf Tøfler Banan pleie kviser advent druekjerneolje kaker blå Lyskrone daim Håndlaget Klima Kake svart vinter vitaminrik enkle sunt øper Pita taklampe oljer enkel koke vafler luer rask kommuner design sommerklar Løper skogsgrønn kåpe Cider mjøsa hvitere Sitron nytt påskepynt Høst snacks petrol lilla hekling sjal hår mose lampeskjermer naturhvit pynteputer bake tradisjoner velvære plantekuvøse Hudpleie sunne rosa Auli kanel lin Sokker banan svartsurbær brikke heklet bordpynt godt maske gul renere dekor pynt garn avakado Sitteunderlag hud lys nålefilting strøm aronia høst føtter kurv dukke unikt Data beige akryl lysegrå epler norske kokos gele delfin Poteter topp flettet tenner jul skjønnhet ytterplagg spise øyne Drivhus Muffins marine Rånåsfoss Skjønnhet genser vitaminer ho.com/blog/index.php?tag=Gjenbruk viskose pris Tags: pannebånd leire lamper drikke form dessert Jul jakke kroppspleie glassbrikker hamar salat hare snømann klær Heklet air strikke politikk miljøvennlig Ferie hals lion steke Fredag grønnsaker app kreativ støvelmansjetter krukke tov bambi Lyslykt Grønnkål strikking Urter næringsrik Genser alpakka nepal Små oliven sokker plante tovet oppskrifter brun mat hotell merino pingvin katt Karameller næring suppe gjenbruk Kål http://chris oppdatert Hage hudbetennelser Nes juletredekorasjoner Snøkrystall strikket saft silke luftig hjemmelaget Epler grenser bomull naturlig sølv grønn Oppskrifter tannrens honning orkide ull mandler vanilje skyllemiddel olje håndlaget pulsvarmere Bjørnebær
ToppBlogg
SiteLock
app
play
play
app
Tilbake til innhold