google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Rød babyfløyel - myk og lett.

Gå til innhold

Rød babyfløyel - myk og lett.

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · fredag 22 jan 2021
Tags: :blusebabykordfløyelrødsømfløyel
Ja, så er vi godt tilbake i hverdagen igjen og sammen med den kommer alle "må gjøre" tingene som stjeler så masse tid..
Men altså - til tross for dette så har jeg klart å sy ferdig en bluse og det gjør ikke vondt liksom :D
Av en eller annen grunn så gikk alt egentlig veldig raskt og greit til å begynne med, men etter hvert som jeg nærmet meg å skulle ta fatt på knapphull og knapper - da var det akkurat som jeg ble byttet ut med ei snile eller noe lignende som er ekstra langsom i bevegelsene....?

Så da bare disse tingene gjensto - så hadde jeg psyket meg selv ned så voldsomt at jeg bare måtte ta meg noen timers "time out" for å skru om bryteren slik at jeg klarte å gyve løs på dette.

Hva gjorde jeg så?
Joda, jeg rigget meg til med målebånd og merkekritt for å måle meg nøysommelig fram til sånn omtrent riktig/lik avstand på knapphullene.
Sydde et prøveknapphull på en stoffbit og endte opp med å være litt mer optimistisk foran selve jobben.

Da jeg endelig hadde motet meg opp tilstrekkelig til å sette i gang - så var 9 knapphull unnagjort på et blunk - og de ble faktisk ganske bra om jeg må si det selv. Knappene gikk også relativt greit unna bare de kom på plass under maskinnålen, men en har kommet litt feil ut og bør nok flytte litt på seg etter hvert ;)
Så konklusjonen er at knapphullssøm og plassering er mye enklere og kjappere å få til enn man ofte har en tendens til å tenke seg... Altså - det er ikke første gang jeg har gruet meg for å lage disse små og nyttige hullene i et plagg og jeg må innrømme at så godt som hver gang blir jeg like overrasket over hvor lett det egentlig er.

Den største tabben man egentlig kan gjøre - er å plassere knappene feil i forhold til knapphullene - og det er da ingen krise siden de kan jo kjapt sprettes løs igjen og sys på et mer riktig sted igjen...

Men altså - i slike stunder så tenker jeg at vi mennesker (iallefall jeg...) har en egen trang til å tenke ting mye vanskeligere enn det de egentlig er.
Tenk så mye enklere alt hadde vært hvis vi bare "kastet" oss over ting og fikk dem gjort. Tenk så mye tid og bekymringer vi hadde spart oss for...
Nei - heretter må forsettet være å se ting som spennende utfordringer som må løses her og nå i stedet for å la uskyldige ting ta motet fra meg!
Min indre "Pippi" skal få lov til å komme ut og skinne med sin "dette kan jeg gjøre med glans" mye oftere og jeg skal slutte å grue meg for tullete ting!

Kanskje klarer jeg å overholde det? Intensjonene er der i alle fall :)
Nå skal jeg lene meg godt tilbake med et garnprosjekt mens jeg former ferdig en mønsterplan for en ny overdel jeg skal sy. Det er mange detaljer som må klekkes ut før jeg setter i gang med å måle og tegne mønster til det hele...

Inntil jeg får tatt flere bilder og får rotet meg til å legge ut et nytt innlegg - ønsker jeg dere alle noen nydelige dager og håper dere klarer å gripe dagene og glede dere over dem uansett hvordan tiden forandrer seg og ting er rundt omkring!
Kos dere og gled dere over alle de små tingene som er der og som bare venter på å lyse opp hverdagene våre!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0