google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Sommertopp eller kropp?

Gå til innhold

Sommertopp eller kropp?

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · lørdag 08 mai 2021
Tags: sømstofftekstilshortstopphjerterhåndlagetviskose
Siden jeg satser på helårskropp og den er god nok for meg - så satser jeg heller på å oppgradere garderoben med sommerplagg som passer denne helårskroppen...
Jada, for med årene har jeg funnet ut at den kroppen jeg har funker som den skal og da er jeg fornøyd. Om det skulle være noen som mener noe annet - så dem om det, men jeg håper de er fornøyd med det funksjonelle i sin... Jepp, fordi det er nettopp det som bør være det viktigste.
Altså - jeg er definitivt langt unna modellbransjen, men så har jeg aldri hatt noen drøm om å gå i den retningen heller og jeg får stort sett til det jeg vil - så da er jeg fornøyd.
Er det derimot noe jeg liker og da mener jeg liker veeeeldig, så er det å ha klær som jeg slipper å møte andre med over alt der jeg går ;)

Så hva er vel da bedre enn å lage det selv?
Vel, jeg gjør det og gjør det med glede.


Jeg er jo selvfølgelig i gang med jobben og denne gangen er det blitt en slags bermudashorts ut av et lett og luftig viskosestoff.
Siden jeg hadde en "kjøpetopp" som egentlig ikke er brukt noe særlig (les i det hele tatt...) og bare lå der som en irriterende hyllevarmer og hva var vel da bedre enn å gjøre litt små grep med den for at den skulle bli litt mer spennende?
Med litt smårester igjen etter shortsen, var det egentlig ikke så vanskelig å piffe opp toppen litt for å gjøre den til en del av et sommersett - enkelt og greit :)
Hjerter i forskjellige størrelser og i litt tilfeldige fasonger ble derfor klippet ut på frihånd av noen av restene - før de ble røft og litt tilfeldig ble sydd på toppen.

Så nå er første del av sommergarderobens oppgradert for å passe min veldig funksjonelle hverdagskropp :D

Det var dagens innlegg, men her vil det nok komme mer etter hvert som nye plagg blir tilført garderobeskapet...
Nå skal jeg jobbe videre og trekker meg rolig tilbake i godstolen for å slippe meg løs med tynt bomullsgarn og heklenål nr. 1,5 - resultatet vil komme etter hvert og blir kanskje ikke helt som dere hadde ventet? Det gjenstår uansett å se ;)
På vei ut ønsker jeg dere alle noen flotte maidager med masse kos og glede!

PS.: Den kroppen vi har er vår og den skal vi hedre med glede som det underverket den er! <3


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0