Svart fredag? - Fra kosekroken - Chris-Ho.com

Handlekurv
SiteLock
SiteLock
Logo
Gå til innhold

Svart fredag?

Chris-Ho.com
Publisert av: i Diverse ·
Tags: Fredagsvart
Black friday - svart fredag - kall det hva du vil, men jeg ender opp med det samme uansett!
Det eneste svarte jeg kan se ved denne fredagen, er at vi blir bombandert (faktisk minst ei hel uke) med såkalte super tilbud...
Ok, de i seg selv er vel egentlig nok til å gjøre ikke bare fredagen, men hele uken helsvart hvis man setter seg ned og ser nærmere på dem, for de er sletts ikke sensasjonelle - snarere tvert imot!
Faktisk så er det masse av dette som jeg minst en, men faktisk opptil flere ganger i løpet av det siste året, har kunnet fått tak i til samme pris eller billigere, så hvorfor i "svarte" skal jeg tråkke i kø på en bestemt dag for å kjøpe det jeg trenger på tilbud, når jeg kan gjøre det nær sagt når som helst ellers i året?
Å jada - selvfølgelig er det enkelte som slenger ut ett ekstra godt lokketilbud på ett par - tre produkter, og selvfølgelig kunne jeg sikkert kastet bort litt tid med å sitte i kø i håp om å kapre den ene... Men altså - hvis det står 50 stk. i køen allerede, så skjønner jeg liksom ikke vitsen med å står der... Er det i håp om at de 47 foran skal bli utsatt for ett uhell og krepere i trengselen, kulden og kjedsomheten underveis? Ja, for altså - 2 - 3 produkter er liksom bare det og de formerer seg ikke i takt med økt kø på utsiden...

Selv sitter jeg i min godt innkjørte godstol og kikker rundt meg på den lille og sjarmerende salongen fra sånn ca. 50 - tallet - arvet etter mine kjære oldeforeldre og i tillegg faller blikket mitt på den andre sofagruppen. Hos oss har den vel stått i sånn omtrent ett tiår nå, men  noen andre har nok helt klart hatt sine gode stunder sammen med den i noen tiår før det.
Greit nok, den er ikke lenger verdens skjønnhet med sine avslitte hjørner osv., men den er god å sitte i og det er egentlig det som teller.
Så kommer vi til mobilen min da, den både bør og skal byttes ut, så jeg har faktisk sett litt om jeg fant noen kjempetilbud på den fronten.
Men altså - det jeg fant er jo mer eller mindre en stor vits. Når de kan få seg til å skrive supertilbud til kr 1,- for mobil og abonnement, som om de var noen sensasjon da dette er noe de har hele tiden, dessuten kjøper jeg ikke telefon på slavekontrakt. Nope - jeg kjøper telefonen "i løsvekt" og ikke i ei juksepakke.
Så konklusjonen er at jeg fortsatt sitter på gjerdet og venter på det perfekte kuppet, og det blir sikkert å finne på en blåmandag eller kanskje en hvit torsdag?
Vi kan jo egentlig fargelegge hver dag når vi først er i gang :D
Men altså - konklusjonen er at her sitter jeg på en helt vanlig fredag og syns egentlig - til tross for ett til tider lavt skydekke, så er den definitivt ikke svart så lenge jeg overser de heller svarte, latterlige og tafatte forsøkene på å lure folk til å handle ting de ikke trenger fordi de ikke sjenerer seg for å kalle det kjempetilbud og kupp...
Her er det forøvrig mer enn nok skrot og vi har stort sett det vi trenger og enda litt til, så vi trenger ikke å skuffe inn en hel del skrot til for å fylle opp i kriker og kroker. Vi sliter ut det vi har og sparer maaasse penger på det :D
Greit nok, vi er vel ikke akkurat de "hippeste og hotteste", men det lever vi faktisk kjempegodt med. De som ser ned på oss av den grunn, har vi ingen problemer med å være foruten, for vi vet at vi iallefall ikke er av de verste overforbrukerne som kjøper og kaster i takt med hva som er in og ikke.
Så nå skal jeg ta med meg "husbikja" mi og la den jage ut de siste "hybelkaninene" før helgen, før jeg skal kose meg og nyte fredagskvelden med litt god mat, litt garnkos og en dose tv - titting bla. - i trygg forvissing om at jeg forhåpentligvis unngår en blåmandag etter denne såkalte svarte fredagen.
Kos dere med helg og første søndag i advent da dere!
comments powered by Disqus
Siden lagres hos:
Siden lages med:
Sider å se nærmere på:
Siste på FB:
Norsk Kreativ Design:
Clouds:
påskepynt kroppspleie jul sunn kurv blomster miljøvennlig nøtter ho.com/blog/index.php?tag=Gjenbruk redesign miljø fletter frø kanel naturell håndlaget koke skyllemiddel økologiske høst duk kaker akryl Barbie lilla hud Skjønnhet hjem gjærdeig Sitron tradisjoner strikking kakigrønn bær oppskrifter trøbbel pynteputer delfin pus enkle oppdatert Kål Drivhus Data Jakke hår saus siste strikket pannebånd bomull spise frukt Tøfler orkide dessert Urter lion Plommer mandler Cider dukke stjerne støvelmansjetter Ferie hus prismer næringsrik mjøsa plast fleece pulsvarmere strøm grønnsaker form vitaminrik lysegrå Tags: steke lin air gul god sølv verdi Epler tov hudpleie mat Hage formet epler oliven pynt saft olje Klima glassbrikker pleie vafler ytterplagg Poteter varm bambi tovet veske sjokolade velvære naturlig blomsterbed luer pris mandel Karameller snømann vitaminer snacks Genser helse Jul politikk øyne sjal kortreist maske tøfler planter norske påske rosa Gjenbruk brun silke mose skjønnhet peeling tannrens Oppskrifter strikk godt Muffins tenner poncho kjole sokker juletredekorasjoner middag luftig Lyslykt oljer drops mineraler topp sommerklar hovne marine langpanne hvitere oppskrift leire unikt pingvin katt garn næring Julekurv enkel Auli øper Banan kake kviser Pita ull daim kylling sur Små grønn druekjerneolje hare mohair hals gull solbrenthet Grønnkål design advent lue petrol krukke vår grenser antioksidanter Bjørnebær hudbetennelser naturhvit beige merino hekle interiør krukker tørket kåpe avakado jakke Løper sunne Sokker heklet banan okergul Windows smetteskjerf Fredag glass stearinlys dekor kommuner svartsurbær svart hamar hvit skjerf eple klær hekling vinter Rånåsfoss suppe snøkrystall viskose taklampe sunt nett enkelt genser bordpynt føtter dongri Håndlaget hjemmelaget Tann Sørum myk skjørt honning renere skogsgrønn bake http://chris gele Snøkrystall aronia hotell plante Sitteunderlag salat drikke vanilje Høst alpakka nytt Heklet Kake Hudpleie nålefilting kreativ lampeskjermer gjenbruk app lamper grå Nes plantekuvøse rask nepal flettet lys brikke kokos stuing strikke blå Lyskrone
ToppBlogg
SiteLock
app
play
play
app
Tilbake til innhold