google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Svart fredag?

Gå til innhold

Svart fredag?

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Diverse · fredag 25 nov 2016
Tags: Fredagsvart
Black friday - svart fredag - kall det hva du vil, men jeg ender opp med det samme uansett!
Det eneste svarte jeg kan se ved denne fredagen, er at vi blir bombandert (faktisk minst ei hel uke) med såkalte super tilbud...
Ok,  de i seg selv er vel egentlig nok til å gjøre ikke bare fredagen, men  hele uken helsvart hvis man setter seg ned og ser nærmere på dem, for de  er sletts ikke sensasjonelle - snarere tvert imot!
Faktisk  så er det masse av dette som jeg minst en, men faktisk opptil flere  ganger i løpet av det siste året, har kunnet fått tak i til samme pris  eller billigere, så hvorfor i "svarte" skal jeg tråkke i kø på en  bestemt dag for å kjøpe det jeg trenger på tilbud, når jeg kan gjøre det  nær sagt når som helst ellers i året?
Å jada - selvfølgelig  er det enkelte som slenger ut ett ekstra godt lokketilbud på ett par -  tre produkter, og selvfølgelig kunne jeg sikkert kastet bort litt tid  med å sitte i kø i håp om å kapre den ene... Men altså - hvis det står  50 stk. i køen allerede, så skjønner jeg liksom ikke vitsen med å står  der... Er det i håp om at de 47 foran skal bli utsatt for ett uhell og  krepere i trengselen, kulden og kjedsomheten underveis? Ja, for altså - 2  - 3 produkter er liksom bare det og de formerer seg ikke i takt med økt  kø på utsiden...

Selv sitter jeg i min godt innkjørte godstol og kikker rundt meg på  den lille og sjarmerende salongen fra sånn ca. 50 - tallet - arvet  etter mine kjære oldeforeldre og i tillegg faller blikket mitt på den  andre sofagruppen. Hos oss har den vel stått i sånn omtrent ett tiår nå,  men  noen andre har nok helt klart hatt sine gode stunder sammen med  den i noen tiår før det.
Greit nok, den er ikke lenger verdens  skjønnhet med sine avslitte hjørner osv., men den er god å sitte i og  det er egentlig det som teller.
Så kommer vi til mobilen min  da, den både bør og skal byttes ut, så jeg har faktisk sett litt om jeg  fant noen kjempetilbud på den fronten.
Men altså - det jeg  fant er jo mer eller mindre en stor vits. Når de kan få seg til å skrive  supertilbud til kr 1,- for mobil og abonnement, som om de var noen  sensasjon da dette er noe de har hele tiden, dessuten kjøper jeg ikke  telefon på slavekontrakt. Nope - jeg kjøper telefonen "i løsvekt" og  ikke i ei juksepakke.
Så konklusjonen er at jeg fortsatt  sitter på gjerdet og venter på det perfekte kuppet, og det blir sikkert å  finne på en blåmandag eller kanskje en hvit torsdag?
Vi kan jo egentlig fargelegge hver dag når vi først er i gang :D
Men  altså - konklusjonen er at her sitter jeg på en helt vanlig fredag og  syns egentlig - til tross for ett til tider lavt skydekke, så er den  definitivt ikke svart så lenge jeg overser de heller svarte, latterlige  og tafatte forsøkene på å lure folk til å handle ting de ikke trenger  fordi de ikke sjenerer seg for å kalle det kjempetilbud og kupp...
Her  er det forøvrig mer enn nok skrot og vi har stort sett det vi trenger  og enda litt til, så vi trenger ikke å skuffe inn en hel del skrot til  for å fylle opp i kriker og kroker. Vi sliter ut det vi har og sparer  maaasse penger på det :D
Greit nok, vi er vel ikke akkurat de  "hippeste og hotteste", men det lever vi faktisk kjempegodt med. De som  ser ned på oss av den grunn, har vi ingen problemer med å være foruten,  for vi vet at vi iallefall ikke er av de verste overforbrukerne som  kjøper og kaster i takt med hva som er in og ikke.
Så nå skal  jeg ta med meg "husbikja" mi og la den jage ut de siste "hybelkaninene"  før helgen, før jeg skal kose meg og nyte fredagskvelden med litt god  mat, litt garnkos og en dose tv - titting bla. - i trygg forvissing om  at jeg forhåpentligvis unngår en blåmandag etter denne såkalte svarte  fredagen.
Kos dere med helg og første søndag i advent da dere!0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0