Tradisjon-adventskalender - Chris-Ho.com

Logg ut
Gå til innhold

Tradisjon-adventskalender

Nettbutikk > Pynt/nytte
Pynt/nytte

Adventskalenderen for de som liker tradisjoner og det å bestemme selv hva som skal fylles inn for hver dag.
- Siden denne har en liten sekk (mål pr. sekk ca. D 6 og H 10) for hver dag, kan den enkelt fylles med små gaver eller aktivitetslapper uten at man behøver å pakke inn hver enkelt ting.
- Sekkene er heklet i ullgarn og har påsydd hvite felter som man selv skriver inn tallene for hver dag selv - med en merkepenn i ønsket farge.
- De er festet med tråder til en ring det er heklet rundt med ett naturhvitt garn i bomull og lin, og det hele kan henges opp i en krok el. i passe høyde slik at barna enkelt kan finne dagens sekk når den skal åpnes.
- Sekkene går i fargene naturhvitt, grønt, brunt, beige og rødt, mens det er brukt små dekorelementer i sølv og gull i snorer og sting.
- 4 sølvfargede sløyfer er festet rundt hver av opphentstrådene over ringen.
- Selvfølgelig kan den vaskes, men bruk da maskinens mer skånsomme programmer som hånd- eller ullvask og en sentrifugehastighet på maks 800 omdreininger. Ett lurt tips for å slippe at trådene kjerver seg sammen for mye, er å samle trådene med sekkene på og putte de pent inn i en vaskepose, mens ringen, opphengstrådene og sløyfene henger på utsiden av posen.
På lager: 1
650,00 kr
Legg til
Adventskalender med 24 sekker.
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet